Mua pännii, kun Ylen nettiradio pätkii. Kevään uudistuksen jälkeen on ollut varsinaista kärsimystä kuunnella tai katsella Ylen lähetyksiä. En tiedä, onko vika meidän koneessa vai yhteyksissä. MTV3 näkyy hyvin, mutta niillä on paljon, paljon suppeampi tarjonta.

Yksi kaipaamistani ohjelmista on Aristoteleen kantapää - hauskaa ja informatiivista. "Pätkittäin" olen kuunnellut myös "Täällä Pohjantähden alla"-kuunnelmasarjaa. Huolellisesti tehdyn tuntuinen. Luin romaanisarjan parikymppisenä. Kirja kiehtoi, vaikka sen tapahtumat tuntuivatkin silloin ajallisesti niin kaukaisilta. Ehkä olisi aika lukea kirja uudelleen, josko tarina nykyisellä elämänkokemuksella avautuisi eri tavalla.

Radioyhteyden puuttuessa kuuntelen juuri Hortto Kaalon "Ei kenenkään lähimmäistä". Ei ihan hittilistamusiikkia. Onnistuin ostamaan heidän CD:nsä pari vuotta sitten. Olisiko tämä musiikki "lohtumusiikkia" lapsuudesta/nuoruudesta. Aika usealla kaverilla on jokin pinttymä menneisyydestä musiikkihyllyssä. Mulla listaa voisi jatkaa esimerkiksi näin: Hector (1970-luku), Harri Saksala (Levy vanhempien luona - CD:stä ei varmaan toivoakaan), Anneli Saaristo, Kaija Kärkkäinen.

Joka tapauksessa on mukava laulaa mukana... "Ruusutarha lakastui, kun tuuli kukkaan rakastui. Näin käydä voi.."