Meitä hellitään vielä aurinkoisilla, lämpimillä päivillä. Tässä arjen kaunetta kuvattuna tietokoneen ääreltä. Tiedän, silitysrauta ikkunalaudalla on hieman hölmö, mutta siihen sen paikka on arjessa vakiintunut, kun mies silittää paidan joka aamu ennen töihin menoa. Vähän "vieraampien" vieraiden tullessa kylään silitysrauta tietysti katoaa makuuhuoneeseen.

Puutarhassa kukkii vain tämä yksi kukka. Oikeaoppisesti pitäisi kai hankkia kukkivia kasveja koko kesälle, mutta jotenkin keväällä kaipaan enemmän kukkia kuin syksyllä. Ruskan värjäämät puut ja pensaat korvaavat kukat.

Kävelyretki Bergpark-puistoon.

Isoja puita... Eka kertaa näin puukontrolliauton (Baumkontrolle). Siellähän se puukontroloija vähän matkan päässä mittaili yhtä puuta. Kuvaa en hänestä kehdannut ottaa.

Vettä Bergparkissa riittää.

Varmin tapa saada muksut mukaan kävelylle on mainita tämä jalkojen lilluttelupaikka. Tällä kertaa jalkojen kastelun lisäksi uitettiin kenkiä.

Portaat veteen. Vain vene puuttuu...

Informaatiota historiallisesta puistosta. Rakentaminen aloitettiin 1700-luvun alussa.

Valo huijaa. Kuva voisi olla keväältä...

Paluumatkalla huviloita ja niitä ympäröiviä muuria.

Tämän huvilan saattoi nähdä Kasselissa kuvatussa TV-krimisarjassa, joka pyöri pari vuotta sitten Saksan telkkarissa.

 

... ja sitten kotiin. Ohjelmassa tänään vielä muksuilla tenniksen peluuta, minulla suomen kielen opetusta ja illalla tulee sen sortin ystävä kylään, että silitysrauta voi jäädä ikkunalaudalle.