Merkillä on väliä. Ostin omasta mielestäni tälläiset harmittomat läppäskit, mutta minua on nuoremmalta taholta seuraavasti valistettu.

Keskustelu eräässä perheessä eräänä syksyisenä päivänä

Äiti, 40+: "Hei, kato. Ostin uudet läppäskit".

Tytär, 12+: "joo, ne on "hello kitty"-läppäskit.

Äiti: "Onneksi löysin läppäskit vielä kaupasta. Näin syyskuussa ei ole kovin paljon kesäkenkiä myynnissä."

Tytär: "Joo, MUTTA ne ovat "hello Kitty- merkkiset!"

Äiti: "Hintakin oli alennettu ja tosi hyväntuntuiset jalassa".

Tytär: "Niissä lukee Hello Kitty!!

Äiti: "Teksti on kyllä aika pienellä kirjoitettu":

Tytär. "Äiti, tekstin näkee kyllä hyvin. Ne ovat järkyttävät. Et sinä noita voi käyttää".

Tässä nämä kauhistukset sitten ovat ja tarkoitus on ottaa ne mukaan viikon Tunisian matkalle. Voi olla, että aiheutan joitakin Hello Kitty-traumoja jälkeläisilleni, mutta eiköhän jokainen vanhempi jotain isompia tai pienempiä traumoja jälkikasvulle aiheuta, ehkä tämä on niitä harmittomimpia.

Kengistä puheen ollen... en todellakaan ole mikään kenkäfriikki. Minulla taitaa olla huomattavasti keskivertonaista vähemmän kenkiä kaapissa ja tavallisesti kuljen lenkkarit jalassa päivästä toiseen (mikä ei ole kuulemma kovin terveellistä jaloille). Kävin lauantaina nuoremman tyttären kanssa kumisaapasostoksilla ja tässä tulos.

Kummat kumisaappaat ostin itselleni ja kummat 9-vuotiaalle tyttärelleni? Maailma muuttuu, Anneseni ja muutoksen nopeuden huomaa parhaiten lasten kenkäkoon kasvusta. Tytär ei tosin ole hevoshullu, mutta hän eläinrakkaana valitse heppasaappaat. Kumisaappaat saavat vielä leppuutella viikon päivät eteisessä, sillä lähdemme viikoksi Tunisiaan. Samoin lepäilee viikon päivät blogini.